Book tidVil du vide mere?

Jeg tilbyder en gratis forsamtale – book blot en tid.
Kontakt mig hvis du vil vide mere, inden du booker.

Få hjælp til at din sjæl blomstre!
Synes du livet er op af bakke, konflikter med andre mennesker og dit dyr, angst, uro, tankemylder som du gerne vil have hjælp til, så kan det være sjæls integration du har brug for.
Det er dit liv og dine tanker, dine følelser og handlinger, du kan lære at styre det med kærlighed.
Sjæls integration er en kombineret session indeholdende:

  • Clairvoyance
  • Healing
  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Hypnoterapi
  • Heste terapi med Kasper
  • Body movement terapi

Når bekymringer, angst, tankemylder og en krop der smerter fylder er der ikke plads til sjælens lys, styrke og kærlighed til at komme igennem. Det får du hjælp til her.
Heste kan noget helt unikt, derfor er det også muligt at en session kan være heste terapi. Kasper er en stor Oldenborg hest og det kan være svært at beskrive hvad det er han gør, men det har en effekt som kan mærkes i krop og sind. Han hjælper til at komme ned i kroppen og være med sig selv og frigive det som larmer i systemet. Han fortæller hvad det er vigtigt at have fokus på for at udvikle sig og blive hel som menneske.
Det er en effektiv og unik måde at arbejde med leder udvikling. For at lede andre må du kunne lede dig selv, og det gerne fra det stærkeste og kærligste sted inde i dig. Jo mere du kommer fra rette sted i dig jo bedre en leder vil du helt automatisk være. Du bliver mere autentisk, ægte og en stærk støtte. Generelt bruger jeg mine klarsynsevner og medieskab til udvikling og til at hjælpe andre med at integrere sjælen og selv lytte. Jeg fortæller dig ikke hvad du skal gøre med dit liv og hvad der er rigtig og forkert for dig.
Det kan også være at du selv har et dyr som vi kan tage med i hjælpen til dig og din sjælsintegration.
Dit emne til en session kan være hvad som helst, angst, depression, fysiske smerter, ked af det, personlig udvikling, oversensitiv, ubalance, traumer, hjerteåbning, konflikt i relationer m.m.
Du må forvente et forløb hvor du får enkle men effektive opgaver fra gang til gang. Det kan godt betale sig at købe flere gange på en gang. Det beslutter du først i slutningen af første session når du finder ud af om du vil fortsætte.

En Session foregår Tåningvej 25 i Skanderborg eller via Zoom.

Fjernhealing kan bestilles online eller ved at skrive til mig, der vil jeg gerne have et nyt billede af dig. Vi aftaler et tidspunkt hvor du kan lægge dig og slappe af, når jeg er færdig med at heale ringer jeg dig op og hvor vi har en kort samtale om healingen og budskab til at komme videre. Her kan et dyr også være med i healingen.
Ønsker du clairvoyance med klar besked på dine spørgsmål omkring dit liv, så klik på booking knappen og se mulighederne.
Vil du vide mere så bestil en tid til en gratis for samtale.

Pris

1.200 kr. pr. session.

Køb 3x til 3.200 kr. eller 5x til 4.800 kr. som kan deles i 2.

Fjernhealing 850 kr.

Betaling

MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.

Afbud
Ved udeblivelse opkræves 75% af prisen
Ved afbud inden for 12 timer opkræves gebyr på 200 kr.

Book tidVil du vide mere?

Jeg tilbyder en gratis forsamtale – book blot en tid.
Kontakt mig hvis du vil vide mere, inden du booker.