Om mig

Velkommen til mit univers.

Jeg er kendt for at være en inspirerende og sprudlende, livsglad underviser helt nede på jorden, men jeg løfter energien og danner rammen om et trygt rum for mine elever og klienter, så de kan forløse skyggerne for sjælen og lade den blomstre.

Min passion ligger i at bringe mennesker sammen med dyrene og naturen til helhed, hvor de er i kontakt med deres naturlige selv.  Her kan vi leve uden styring af gamle mønstre og den ydre verden. Dette er også årsagen til, at min bog “Dyrenes læren til væren” blev til.

Siden marts 2009 har jeg drevet min egen virksomhed med 1:1 sessioner, kurser, foredrag og uddannelser inden for emnet at vende kaos til fred og sjælsintegration.

I de sidste 30 år har jeg arbejdet med mig selv for at opnå fred i sind og krop, et mål jeg satte mig tidligt i livet. Min medfødte naturlige psykologiske indsigt bruger jeg i mit arbejde, og den har også givet mig modet til at kigge dybere på barndomstraumer og få dem forløst. Ægte tilgivelse har jeg lært igennem “Et kursus i mirakler,” som jeg har studeret siden 2010.

Telepati og kommunikation med dyr er en naturlig evne for mig, som jeg har brugt hele mit liv og taget med ind i min forretning. Jeg elsker livet og dets finurligheder, dyrene og naturen, og min sport er spring- og jagtridning på hesten Kasper, som også er en del af min forretning ved at hjælpe elever med telepati og hesteterapi.

Jeg bor smukt i Søhøjlandet, Skanderborg sammen med min kæreste og dyrene. Det er også her at mit firma holder til.

Gennem årene har jeg samlet en bred vifte af uddannelser og kurser, herunder psykoterapeut, clairvoyant/medie, coach, NLP-praktiker, NGH-hypnoterapeut, body movement terapeut, Enneagrammet, Reiki healer mester og underviser, samt meditation.

om mig lunna glavind

Clairvoyance

Lunna lægger mærke til alt det de fleste ikke ser og kan derfor byde ind med nye vinkler

Spiritualitet og psykologi kan ikke stå alene hver for sig men når de forenes kan der ske mirakler. Vores liv på jorden til for at skabe forening i stedet for splittelse.

Vores smukke sjæl blomstre og næres ved forening og healing af traumer, som giver mere plads til den.