Book pladsVil du vide mere?

Jeg tilbyder en gratis forsamtale – book blot en tid.
Kontakt mig hvis du vil vide mere, inden du booker.

Lad din sjæl blomstre og lad dine naturlige smukke evner folde sig ud.

Her får du en helt unik og grundig uddannelse på 12 fysiske og 10 online moduler.

Dine smukke helt naturlige evner som clairvoyance, telepati og healing bliver åbnet og groundet.

Du bliver sjælsintegreret, hvilket vil sige at, din sjæl bliver tydelig for dig i din krop og sind. Det giver styrke i både krop og sind, som gør det nemt for dig at følge din intuition, sjælsvej.

Du kommer til at stå stærkt i dig selv og det bliver den vildeste rejse hjem til dig selv. Mental styrke får en helt ny betydning.

Giv dig selv en rejse i personlig udvikling og spirituel bevidsthed.

Indhold:

 • Telepati træning med kursister og heste, hunde og via billede..
 • Clairvoyance træning i forskellige settups, clairvoyant rådgivning.
 • Du får fra første modul Reiki 1 2 og 3 indtil modul 6 hvor du bliver opgraderet til 5D healer. Her er de vildeste energier i spil og din bevidsthed om din hjælpere bliver meget tydelig.
 • Chakra, aura undervisning og jordforbindelse.
 • Du undervises i psykologisk indsigt og den spejling som dyrene viser tilbage til deres adfærd, sygdom og skader. Der er en spejling til alt vi oplever når der er projektioner.
 • Vi besøger stalde og træner telepati og healing session med hest og ejer.
 • Husrensning og portal lukning.
 • Afdødkontakt og medieskab.
 • Sjælsintegration for dig selv og hvordan du hjælper andre med det samme i en healing.
 • Meditation inde og ude. Bare forstil dig at sidde op af en stor stærk bøg og lyt til en rislende bæk, der regenerer og stabilisere dit nervesystem.
 • På modulerne vil der være tiltag med bevægelse og musik. Vi laver forskellige psykoterapeutiske øvelser.
 • Kvanta fysik
 • Opsætning af en session og rammen som du kan arbejde i.
 • Det første vi får når vi kommer til verden og det sidste vi slipper er åndedrættet, det er det vigtigste, derfor vil vi også arbejde med det igennem breathwork og åndedrætsteknikker, til det kommer der en underviser udefra, på retræten som er modul 5.

Dele af undervisningen vil foregå i naturen omkring os, vi er tæt på bøgetræer, kan høre en rislende bæk og hestene som går lige omkring os. På nogle moduler tager vi på besøg i stalde, lige i nærområdet.

Nederst på siden kan du klikke på mere om uddannelsen hvor du kan læse om alle modulerne.

En tilbagemelding efter modul 2 fra Maria på hold 1:

“Da jeg læste Lunnas beskrivelse af Sjæls integrator uddannelsen og fik talt med Lunna, var jeg helt sikker på at det var noget jeg ville. Også uden egentlig at vide hvad det var og hvad jeg ville bruge det til. Det føltes bare rigtigt.
Allerede nu var min rejse startet.
Op til første modul gjorde min krop sig klar og jeg tog spændt afsted.
Fra første øjeblik følte jeg mig i et trykt nærvær. At mine medkursister og jeg kunne åbne os trygt, da der er en accept og respekt af hinanden. Jeg bliver grebet af Lunnas legende tilgang, og jeg får lyst til at lege med.
Egentlig med få simple øvelser blev der på modul 1 sat en helt masse i gang i mig. Hvad er mine regler egentlig og hvilke er overhovedet vigtige?
Jeg tog hjem fra modul 1 med så meget lyst til at lære mere.
Der er startet en proces i mig, som arbejder, både når jeg aktivt arbejder med og i det ubevidste. Jeg mærker hvordan der sker både kropslige og indre forandringer i mig og at det påvirker mine omgivelser.
Op til modul 2 havde min krop igen gjort sig klar. Jeg havde glædet mig, både til at komme videre med Reiki 2, til at møde de andre igen og til at suge til mig af alt det spændende og givtige Lunna byder på.
Det var enormt berigende at mødes igen og opleve hvilken forandring vi alle er i. Det blev endnu en meget intens og giv dig dag, hvor der både blev arbejdet med Reiki, lavet dybe meditationer, hvor der for mig faldt noget på plads inde i og hvor vi lavede telepati øvelser, hvilket var nyt for mig. Det gav et boost til min nysgerrighed efter mere. Jeg tog fra modul 2 godt fyldt op med lyst til at arbejde videre og lære mig selv bedre at kende, at lade min sjæl fylde og blive mere bevidst om mit ego. Jeg tog så meget med mig og har efterfølgende øvet mig på både dyr og mennesker med healing. Jeg finder det så spændende at opleve at jeg kan og at det i virkeligheden er så simpelt. Samtidig oplever jeg også, at det er hårdt arbejde, at se på det jeg har med i min rygsæk. Det er dejligt, at det helt af sig selv kommer i afmålte doser, som jeg kan rumme. Følelsen af at være på en god vej i livet vokser og jeg oplever mere boblende glæde, som jeg vil have mere af.
Modul 2 gav mig også en mere rank ryg, som jeg gå ud i verden med. Min oplevelse og viden om at jeg har støtte fra moder jord og et kærligt univers, gør det trygt for mig at gå ud i verden.
Jeg synes det er så spændende hvad hele det år med sjæls integrator uddannelses kan bringe. Jeg giver samtidig slip i det og øver mig i at være i nuet, så jeg er åben for de veje der åbnes. Det er også en spændende proces, for her dukker nye veje op, som jeg ikke selv kunne have fundet i min kontrol. “
De kærligste hilsner fra Maria.”

Pris

35.000 kr.

Ved afdrag betales 12 rater af 3.000 kr.

Første rate d.1/6.2024

Plus Ved tilmelding betales 3.000 kr. Det giver i alt 39.000 kr.

Vil du betale hele beløbet ved tilmelding er prisen kun 35000 kr! Du spare 4000 kr.

Inkl. Forplejning som frugt, kaffe, te, kakao og økologisk frisk lavet nærende kost.

Overnatning på retræten.

Du har 14 dages fuld retur ret på den plads du køber indtil modul 1, bliver forhindret må du sælge den til en anden med min godkendelse men den fulde uddannelses plads skal betales. Du har også mulighed for at komme på et efterfølgende hold.

Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097. Der er mulighed for at tilkøbe overnatning til 300 kr. pr. nat på de andre moduler end retræten hvor det er inkl.

Tid og sted

Dato
8.-9. juni 2024

Sted
Online og Tåningvej 25, 8660 Skanderborg

12 måneder, 12 mødegange fysik, 14 online møder onsdage kl.19.00-21-00 og 1:1 sessioner undervejs. ALT inkluderet i prisen!
Du må være indstillet på at øve, meditere og tage dig og din sjælsvej seriøst i dette år, det er DIG det gælder. Når vi er godt i gang vil du blive tilskyndet til x antal øve klienter.

Book pladsVil du vide mere?

Jeg tilbyder en gratis forsamtale – book blot en tid.
Kontakt mig hvis du vil vide mere, inden du booker.