Book tidVil du vide mere?

Jeg tilbyder en gratis forsamtale – book blot en tid.
Kontakt mig hvis du vil vide mere, inden du booker.

Det er så smukt og givende at have dyr i vores liv men der følger og udfordringer og bekymringer med. Mange vælger f.eks. efterhånden en omplacerings hund og der følger nogle ekstra opgaver med som det er vigtigt at være obs. på. den kan have tidligere traumer som gør at den reagerer på uforståelige måder. Det kan være at den gør meget, virker aggressiv, har meget tit dårlig mave og vil ikke være alene hjemme. Vi har vores kære hunde tæt på og de lære deres ejere utroligt hurtigt at kende. For det bedste og mest nære bånd er kommunikation vigtigt og her kan det være godt med en hjælpende hånd igennem Lunna.

For en hesteejer kan det være manglende samarbejde eller voldsom adfærd. Måske den ikke vil stå stille når rytter stiger op og gerne vil af med rytter hurtigt igen. Det kan være at den stikker af på tur eller modsat manglende fremaddrift. Den virker nervøs, deprimeret eller voldsom. Den tit får skader og sygdom.
Heste og hunde er flokdyr og reagere altid når de bliver solgt eller omplaceret. Der kan det være rigtig godt med en forventnings afstemning og indsigt i personlighed. Dyret har brug for at vide hvad der skal ske. Healing er en meget stor hjælpende hånd i denne proces. Dyr har tit brug for at få renset og kalibreret deres nervesystem oven på en flytning.

I nogle tilfælde er en session nok men andre tilfælde er det et forløb hvor vi arbejder sammen om at styrke og udvikle forholdet.
Du er altid velkommen til at optage sessionerne på din telefon.

I enhver session bruger jeg telepati, clairvoyance, reikihealing til dyret. Med ejer vil jeg bruge mine clairvoyante evner sammen med psykoterapi og coaching metoder. Du får konkrete redskaber og metoder til at arbejder videre med dig selv og dit dyr. Mit speciale er adfærd, relation, spejl og healing. Et dyr har sjældent en adfærd, som ikke er et signal til ejer om et ønske af en ændring.

Ved billede sessioner sender du mig et nyt og tydeligt billede af dyret hvor jeg kan se ansigt og hele kroppen. Dine udfordringer og spørgsmål. Vi aftaler en tid over telefon eller zoom/messenger hvor du får alle svar og det terapeutiske. Jeg har kontakt med dyret under hele samtalen så der kan svares på spørgsmål. Dyrets personlighed og hvad det ellers vil fortælle dig, kommer helt automatisk. Healing er med i sessionen.

En session kan foregå fysisk hvor jeg kommer til dig eller som billede session.

Fysisk session hvor jeg kommer til dig, starter med at du kort fortæller mig hvad du oplever imens at jeg og dyret lytter, derefter levere jeg dyrets side af historien. Dyret modtager healing imens og efterfølgende. Du kan stille alle de spørgsmål som du har. Jeg samler det hele og vi går i dybden med det, som det virkelig handler om og får det forløst. Her må du være indstillet på, at det også kommer til at handle om dig. Du vil modtage redskaber til at arbejde videre med tingene.

En billede session kan være skriftligt men jeg foretrækker at levere budskabet via telefon eller zoom/Messenger da der altid kommer noget ekstra. Her har du sendt mig et billede af dyret, inden den tid vi aftaler at tale sammen.

Der er så mange årsager, til at dyrene ændrer adfærd, at vi lige så godt kan spørge dem hvorfor. Det kan være gamle traumer, maden, smerter, anderledes træning, at den ikke var klar til at blive solgt m.m. den gerne vil gøre opmærksom på. De respondere med det samme på healing, de elsker det. I de fleste tilfælde vil de gerne gøre ejer opmærksom på deres, usunde tanker og følelser. Dyrene spotter alt, i vores ubevidste og vil gerne hjælpe os, til at lære at der er en anden vej.

Ryttere er som de fleste mennesker, de har skævheder og spændinger i deres krop. Det vil altid forplante sig ned i hesten og den vil med tid reagere på det. I samarbejde med hesten og Lunna kan du forløse disse skævheder og spændinger. Din hest vil være dig evigt taknemlig.

Det fantastiske er, at når dyrene bliver lyttet til ændre de sig. Når vi tager vores ansvar hjem og begynder at arbejde med os selv, så slipper dyrene og bliver sig selv, glade og støttende i vores proces.

Pris

Dyre session: 1.200 kr. (ekskl. kørsel).

Kort session til dig der lige eller næsten lige har modtaget et dyr og gerne vil vide hvad det har brug for, for at i kan blive forbundet på bedste måde via Messenger eller Zoom: 850 kr. (ekskl. kørsel).

Jeg køre kun ud inden for 50 km ellers skal der være mindst 3 som vil have en session. Korte sessioner er kun inden for 30 km.

Fjernhealing: 850 kr.

Betaling

MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.

Afbud
Inden for 12 timer af talt tid opkræves 50% af prisen.

Book tidVil du vide mere?

Jeg tilbyder en gratis forsamtale – book blot en tid.
Kontakt mig hvis du vil vide mere, inden du booker.