Dyretelepati, clairvoyance og opgraderet reikihealing sammen i Sjæls integrator uddannelsen.

Bliv dyrenes talerør, clairvoyant og en kraftfuld healer eller hvad nu din sjælspassion viser sig at være igennem dette forløb!

Din sjæl venter på dig, at du invitere den indenfor og når din sjæl har integreret sig fuldt ud i dit energi felt, din krop og du har valgt livet til, står alle muligheder åbne. Du vil opleve den kærlighed og styrke du savner. Din sensitivitet bliver en enorm kraft som gennemstrømmer dig i et konstant flow.

DER ER KUN 8 deltagere på hvert hold!

Sæt din sjæl fri til at være den styrende i dit liv. Her vil dine helt naturlige evner som healing, telepati og klarsyn blive vækket. Dine naturlige evner vil sætte dig fri for de begrænsninger der ligger i dit energi felt, aura og din krop.

Vi går i forløbet begge veje, vi træner evnerne og sætter modstand og barriere i spil så de kan blive forløst, omvendt så tager vi imod healing uden at prikke til noget. Vi kan bare ikke blive healet uden at SE på det som heales.

Din sjæl vil lede dig igennem universet plan med dig og du kan kommunikere med alt omkring dig. Dette er en FRI sjæl, der bevæger sig frit og mærker og sanser alt det lækre i livet. Dette gør det meget nemmere at håndtere det som sker i verden og livet som ikke altid er så lækkert og rart.

Du vil vågne op til din sjæl, og først der vil du vide hvad du vil bruge denne uddannelse til. Når du går med sjælen vil den vise dig vejen til dit hoved område inden for dyretelepati, clairvoyance og healing. Det kan også være, at det til dig selv og din rejse, så du kan stå stærkt i dit lys og lyse som sjælen viser vej. Vi åbner og træner det hele igennem dette år sammen, det bliver den vildeste rejse hjem til dig selv.

Integrer din egen sjæl og hjælp andre med det samme, det er vejen væk fra angst, depression, begrænsninger og energi problemer. Det kan også være for dig selv at du vil med på rejsen, bare det at du tager den, gør noget for helheden.

Mange af de udfordringer vi oplever i livet, kommer af at sjælen ”hænger” den er ikke integreret, måske fordi vi ikke lige havde lyst til en tur mere eftersom der ligger dybe traumer fra tidligere liv i krop og sind. Det gør at vi kører i ring, ikke kommer ud af starthullerne, har fysiske smerter og energikrise.

Vi har alle traumer fra dette eller andre liv som giver sjæle tab, derfor må vi igennem traumerne for at genintegrere sjælen. Meget ubevidst adfærd som afhængigheder og usund adfærd som søger næring i relationer holder dig i offer rollen i stedet for, at du i enhed med sjælen tager ansvar for dit liv. Det at vælge livet til kommer igennem mange lag som bliver tyndere og tyndere jo mere bevidste vi kan være med os selv og vores adfærd. Selv kærlighed er at være med det som forgår i os lige nu, i accept.

Med sjælen på plads kommer en enorm kraft til rådighed som skal læres og trænes at håndtere. Chakra hjul kan flyde frit i stor kraft når sjælen er fri i os men stopper når vi ikke kan følge med. Det giver plads til at f.eks. der tillades for meget at andres energi i vores solar plexus hvor vi kan ikke holde fast i vores sande natur og mere adskillelse får plads. Det påvirker alt økonomi, ikke kun penge men energi tilførsel i hele din krop, sind og felt. Vi vil arbejde en hel del med chakra og aura for at give plads til ny kraft og frit løb.

Igennem de sidste 15 år har jeg uddannet en hel del Reikihealere, hvilket har været en fantastisk oplevelse at være vidne til men nu er energierne vildere og der er opgraderet indvielser til rådighed som du får fra første modul Reiki 1 2 og 3 indtil modul 6 hvor du bliver opgraderet til 5D healer. Her er de vildeste energier i spil og din bevidsthed om din hjælpere bliver meget tydelig.

Igennem de 12 fysiske møde gange kommer vi vidt omkring de muligheder der for at opløse barriere mod lyset og sjælens integration. Du bliver i stand til at hjælpe andre med det samme når nu du selv lander og du kan hapse det du vil på din videre vej med din sjæl. Det kan også være at du er med på rejsen for dig selv. Alle der kan mærke når de læser dette skriv at der er noget der kalder inden i, i er velkommen til at booke en gratis samtale til evt. optagelse.

Vi løfter i flok, i et felt hvor jeg holder samlingen, det er vigtigt at du er tryg med denne opstigning og det vil jeg gøre mit bedste for i samarbejde med alle energier og hjælp til rådighed. Jeg er der hele vejen og derfor der kun er 8 pladser.

Vi går igennem Aura og chakra blokeringer i æterisk og astrale legeme som vil blive forløst i takt med at vi løfter vibrationen. Vi renser og afbalancere så der bliver plads til sjælen kan skinne igennem og du står i din fulde kraft, der hvor du kan sige nej tak til egolarm. Lev et liv i kærlighed. Du bliver inspireret til at rense din krop og give den den næring den har brug for, for at sjælen kan finde sig til rette, lande i kroppen.

Vi åbner for og træner dyretelepati og clairvoyance, healing, indføling, intuition,  vejledere samt kærlig formidling af budskaber.

Du undervises i psykologisk indsigt og den spejling som dyrene viser tilbage til deres adfærd, sygdom og skader.

Vi har lige ved hånden den bedste hjælp som Meditation hvilket vi gør hver gang. Naturen og dyrene, hestene som går lige uden for Tippien hvor vi skal være de fleste af gangene. Bare forstil dig at sidde op af en stor stærk bøg og lyt til en rislende bæk, der regenerer og stabilisere dit nervesystem.

Vi bruger bevægelse og  musik. Vi leger maskeleg. Forskellige psykoterapeutiske øvelser Du får et sindstræningsprogram til at være ikke dømmende. Du lære sand tilgivelse.  Det første vi får når vi komme til verden og det sidste vi slipper er åndedrættet, det er det vigtigste, derfor vil vi også arbejde med det igennem breathwork og åndedrætsteknikker. Undervejs vil jeg trække resurser ind udefra.

Dele af undervisningen vil foregå i en kæmpe stor Tippi hvor vi kan være lige meget hvordan vejret er og vi er tæt på bøgetræer, kan høre en rislende bæk og hestene som går lige omkring os.

En tilbagemelding efter modul 2 fra Maria på hold 1:

“Da jeg læste Lunnas beskrivelse af Sjæls integrator uddannelsen og fik talt med Lunna, var jeg helt sikker på at det var noget jeg ville. Også uden egentlig at vide hvad det var og hvad jeg ville bruge det til. Det føltes bare rigtigt.Allerede nu var min rejse startet.Op til første modul gjorde min krop sig klar og jeg tog spændt afsted.Fra første øjeblik følte jeg mig i et trykt nærvær. At mine medkursister og jeg kunne åbne os trygt, da der er en accept og respekt af hinanden. Jeg bliver grebet af Lunnas legende tilgang, og jeg får lyst til at lege med.Egentlig med få simple øvelser blev der på modul 1 sat en helt masse i gang i mig. Hvad er mine regler egentlig og hvilke er overhovedet vigtige?Jeg tog hjem fra modul 1 med så meget lyst til at lære mere.Der er startet en proces i mig, som arbejder, både når jeg aktivt arbejder med og i det ubevidste. Jeg mærker hvordan der sker både kropslige og indre forandringer i mig og at det påvirker mine omgivelser.Op til modul 2 havde min krop igen gjort sig klar. Jeg havde glædet mig, både til at komme videre med Reiki 2, til at møde de andre igen og til at suge til mig af alt det spændende og givtige Lunna byder på.Det var enormt berigende at mødes igen og opleve hvilken forandring vi alle er i. Det blev endnu en meget intens og giv dig dag, hvor der både blev arbejdet med Reiki, lavet dybe meditationer, hvor der for mig faldt noget på plads inde i og hvor vi lavede telepati øvelser, hvilket var nyt for mig. Det gav et boost til min nysgerrighed efter mere. Jeg tog fra modul 2 godt fyldt op med lyst til at arbejde videre og lære mig selv bedre at kende, at lade min sjæl fylde og blive mere bevidst om mit ego. Jeg tog så meget med mig og har efterfølgende øvet mig på både dyr og mennesker med healing. Jeg finder det så spændende at opleve at jeg kan og at det i virkeligheden er så simpelt. Samtidig oplever jeg også, at det er hårdt arbejde, at se på det jeg har med i min rygsæk. Det er dejligt, at det helt af sig selv kommer i afmålte doser, som jeg kan rumme. Følelsen af at være på en god vej i livet vokser og jeg oplever mere boblende glæde, som jeg vil have mere af.Modul 2 gav mig også en mere rank ryg, som jeg gå ud i verden med. Min oplevelse og viden om at jeg har støtte fra moder jord og et kærligt univers, gør det trygt for mig at gå ud i verden.Jeg synes det er så spændende hvad hele det år med sjæls integrator uddannelses kan bringe. Jeg giver samtidig slip i det og øver mig i at være i nuet, så jeg er åben for de veje der åbnes. Det er også en spændende proces, for her dukker nye veje op, som jeg ikke selv kunne have fundet i min kontrol. “

De kærligste hilsner fra Maria.

 

 

 

Modul 1,  11-12maj 2024:

Du kan ikke gøre noget forkert!

Dine regler din virkelighed

Healing og GROUNDING – Rod

Vi har fokus på at være tryg som den vi er i verden.

Meditation i naturen og med hestene

Healing

Indvielse Reiki 1

 

 

Modul 2, 8 juni 2024:

Grounding i livet, landing i krop og felt

Opløsning af barriere for at ville livet med begejstring

Bevægelse til musik, ryst sjælen ned i kroppen, tilgivelse

Telepati leg og fjernhealing åbnes

Indvielse Reiki 2

 

 

Modul 3, 29-30 juni 2024:

Telepati, healing og klarsyn og intuition – undervisning og øvelser

Hvad siger sjælen og hvad siger Egoet?

Masker, hvad gemmer vi bag masken?

Her brænder du dine modstridende regler af som sikker ikke engang er dine men nogle du har downloadet fra familien.

Kreativitet og lyst, fri leg og bevægelse.

Indvielse Reiki 3

 

Modul 4, 17 august 2024:

Telepati og clairvoyance træning, afdød kontakt og rensning.

Session med en hest til træning og rensning af stald.

 

Modul 5 retræte, 6-7-8 september 2024:

Ægte naturlig kommunikation med alt.

Bøgetræer, naturen, dyrene, stjernefolk, engle og åndelige vejledere.

Her kommer en breathwork terapeut ind og laver en session med hele holdet, lørdag formiddag.

Retræte, vi går i en fællesboble med naturen helt ned til rødderne, universet, 5 dimension  og stilhed med healing fredag lørdag søndag.

Maskebal.

Vi træder ind i efteråret hvor bladene skifter farve og falder til jorden, vi lader alt det gamle falde til jorden og spirerne inden i går i hi og lader op igennem vinteren og gør klar til at springe ud til foråret.

 

 

Modul 6 , 5 oktober 2024:

Din sjæls ønsker, din lyst og energi på livet, de nye spirer arbejder vi videre på fra sidste modul og dyb healing.

5D healing opgradering.

 

Modul 7 , 3 november 2024:

Vi træner clairvoyante og healings evner, fjerne renser huse med urolige energier og ånder der skal i lyset.

 

Modul 8, 30 november 2024:

Vi gør klar til at gå i healings vinter hi og lader op til julen.

 

Modul 9, 11-12 januar 2025:

Meditation og telepati med hestene. Vi får besøg af hunde med deres ejere til at øve en session med telepati og healing.

Klarsyn med alt omkring os, SE scanning, større åbning af sindet og 3 øje

 

Modul 10 – 8-9 februar 2025:

Clairvoyance træning med afdød kontakt og scanning af dyr. Billede telepati og besøg af hunde.

 

Modul 11 – 1-2 marts 2025

Vi træner og lander i alt det vi har lært igennem året.

Vi gøder alle de nye spire så de bliver klar til at springe ud.

 

Modul 12 – 6-7 april 2025

Foråret hvor vi lader alle spirer springe ud i fuldt flor, sjælen lyser på alle frø, spirer til udsætning. Vi sætter ord på sjælens integration hver i sær med mine kanaliseret ord og vi grounder endnu mere til at gå ud i livet med vores sjæl som leder til det, som den kalder på, den måde hvor du hjælper andre imens du hjælper dig selv. Hjælper andre med at sige JA til livet så vi løfter i flok.

Certifikat som sjæls integrator hvor du kan arbejde med dyretelepati, healing og klarsyn, clairvoyance og hjælpe andre til at integrere deres sjæl.

 

Vi starter lørdag d. 11-12 maj 2024.

Optagelses samtale er gratis!

12 måneder, 12 mødegange fysik, 14 online møder onsdage kl.19.00-21-00 og  1:1 sessioner undervejs. ALT inkluderet i prisen!

Du må være indstillet på at øve, meditere og tage dig og din sjælsvej seriøst i dette år, det er DIG det gælder. Når vi er godt i gang vil du blive tilskyndet til x antal øve klienter.

Vil du vide mere?

Betaling

35.000 kr.
Ved afdrag betales 12 rater af 3.000 kr.
Første rate d.1/5.2024
Plus Ved tilmelding betales 3.000 kr. Det giver i alt 39.000 kr.
Vil du betale hele beløbet ved tilmelding er prisen kun 35000 kr! Du spare 4000 kr.
Inkl. Forplejning som frugt, kaffe, te, kakao og økologisk frisk lavet nærende kost.
Overnatning på retræten.
Du har 14 dages fuld retur ret på den plads du køber indtil modul 1, bliver forhindret må du sælge den til en anden med min godkendelse men den fulde uddannelses plads skal betales. Du har også mulighed for at komme på et efterfølgende hold.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.Der er mulighed for at tilkøbe overnatning til 300 kr. pr. nat på de andre moduler end retræten hvor det er inkl.

Information

Aftale for optagelses samtale kan bestilles via kontakt eller sms på tlf. 60693638 direkte til Lunna Glavind her
Uddannelsen foregår primært Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.
Her vil noget undervisning være med udsigt til marker og hestene
Play Video

Video af bækken som risler.