Retreat hvor din sjæl får mere plads i dig.

 

Oplev hvad der sker når du bliver et med naturen og dit naturlige selv hvor sjælen kan skinne sit smukke lyst og spirituelle evner som telepati, healing og clairvoyance kommer til syne.

Din spiritualitet kalder dig til at finde fodfæste i livet og i verden, om du er ny i den spirituelle verden eller trænet gør ingen forskel for du får øget din bevidsthed derfra hvor du er. For at udleve din sjæls passion og lade dig lede intuitivt må sjælen rodfæstes, groundes. Det er manges udfordring som spirituel bevidst men styret at den sensitivitet som er overaktiv i forsøget på at passe ind i verden, høre til.

Vi åbner og bevidstgør om de spirituelle evner i et trygt og favnende rum med en legende tilgang.

For at give plads til sjælen må det rette miljø skabes. Det rette miljø er rent fysisk mere basisk og mindre spændinger,  mindre modstand på at være dit helt naturlige frie selv. Energetisk er der ubevidste blokeringer som hindre flow i sjælens lys. Kom væk fra hovedet og ned i kroppen, lær at sige nej tak til larmende og invaliderene tanker og bekymringer.

På det dette retreat vil vi have fokus på det fysisk med lækker frisk næringsrig og rensende kost. vi vil lade den rislende bæk rense nervesystemet og meditation med bøge træer og hestene vil give ro og fundament.

Der vil være en veksel virkning imellem stilhed, undervisning, øvelser og meditation.

Vi laver øvelser med telepati med medkusister og med hestene. Vi vil lave sjove energi øvelser og guidede meditationer der åbner og grounder. Vi bruger naturen og hestene meget så du skal have tøj med som passer tilvejret.

Vi vil lave øvelser hvor du får ryddet op i dine regler og begrænsninger som du ikke er bevidst om men som larmer i dit hoved.

Du bliver meget mere bevidst om det som foregår i dit sind og hvordan du vælger egoet eller sjælen til at lede dig.

Du kommer i kontakt med din naturlighed sammen med den smukkeste natur og hestene som er vandt til at heale, telepatere og hjælpe mennesker hjem til dem selv og i kontakt med sjælen. De nyder når vi er sammen med dem og tager imod.

 

Kom med og mærk din sjælspassion, den kalder på dig.

*Om du er ny i den spirituelle verden eller erfaren så vil du øge din bevidsthed om hvor vigtigt det er at give plads til at sjælen kan grounde, få rodfæste i dig.

*Vil du åbne dine spirituelle evner samtidig med at du slipper begrænsninger?

*Er du en af de mennesker som har svært ved at tage imod fra andre?

*Vil du hellere bare give og give?

*Synes du at alle andre skal have det godt før at du kan have det godt?

*Er du stresset og har brug for ro?

*Jo mindre sjæls tilstedeværelse jo mere stress og angst, derfor er vejen at invitere sjælen ind igen.

*Har du en længsel efter noget som du ikke kan sætte ord på?

*Vil du lære dig selv bedre at kende?

Giv dig selv denne gave og få vendt det hele som kun Lunna kan vende tingene, en udtagelse fra en elev på sjælsintegrator uddannelsen efter modul 1:

“Jeg er blevet så overrasket over den måde du vender tingene på, Lunna. Sådan har jeg aldrig tænkt på, at det kunne vendes men det giver så meget mening og brikkerne falder på plads inden i mig”

Der er kun 8 pladser! Hvilket giver dig den tid og det rum som du har brug for.

Dato: 25-26-27 august 2023

Tidspunkt: Vi starter fredag kl.16.00 og slutter søndag kl.17.00

Pris: 3500 kr. ved tilmelding betales 1000 kr. og rest beløb d.1/8-23

Du bestemmer selv om du vil sove i telt eller indenfor. Du vil dele værelse med en anden person, telt kan du få alene men det er stort nok til 2 hvis man vil sove sammen med en. Det er et enkelt værelse inden for.

Betaling via mobile pay 99396

Du modtager en mail med info en uge før retreatet.

Skriv for program.

 

 

Lokation: Tåningvej 25 8660 Skanderborg

Underviser: Lunna Glavind

Cert. Clairvoyant, telepatør, terapeut, healer og underviser.

 

Betingelser: der refunderes ikke ved framelding efter 14 dage fra tilmelding, bliver du forhindret er du velkommen til at give pladsen til en anden. Bliver retreatet aflyst refunderes hele beløbet.

Vil du vide mere?

Priser

  inkl. overnatning og fuld forplejning.  Tag 2 afsted sammen og spar 500 kr.! her giver i kun kr. hver og får en unik oplevelse sammen.
Ved tilmelding betales  kr og restbeløb d.1 august 2023. De 1000 kr. returneres ikke ved framelding efter 14 dage fra tilmelding.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.                                                                                                                                    Når du deltager i retreatet kan du spare 1000 kr. på uddannelsen til sjælsintegrator som fratrækkes ved tilmeldings betaling!

Information

Underviser
Lunna Glavind.
Lokation
Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.
Dato: 
Tidspunkt: fredag kl.16.00 til søndag kl.17.00 Giv besked om du vil sove i telt eller inden for.
For spørgsmål er du velkommen til at skrive til info@lunnaglavind.dk eller ringe til Lunna på tlf. 60693638.

Her en video med Lunna om telepati.

Her vil noget undervisning være med udsigt til marker og hestene