Denne aften vil jeg fortælle om dyrenes læren til væren. Hvad er det, dyrene så gerne vil fortælle os og hvad kan de lære os som er så vigtigt for at have et godt liv. Dyrene kan hjælpe os til et liv med mindre angst, depression, stress og smerter.

De kan hjælpe os tilbage til vores natur så vi kan komme mere i balance med os selv og give plads til sjælen. Vi kommer omkring dyretelepati, clairvoyance og healing samt spejling at dyrenes adfærd og sygdom.

Der bliver rig mulighed for at stille alle dine spørgsmål til dyretelepati, clairvoyance og healing. Der bliver givet svar til 5 deltagere denne aften som har et billede med af deres dyr. Det kan være levende som afdøde dyr man gerne vil have svar fra.

Det bliver en aften i en høj healende energi og varme hjerter. Der bliver mulighed for at købe min bog til kun 100 kr. og få den signeret.

Tag en ven/veninde under armen og med til en unik og healende aften hvor du får svar fra dit dyr.

Det forgår i Skanderborg, du kan også booke mig til at komme ud og afholde det. Skriv til mig hvis du vil tale med mig om en invitation.

Information

Underviser
Lunna Glavind.
Lokation
Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.
Dato/tid: 27 september 2023 kl. 19.00-21.00. 

For spørgsmål er du velkommen til at skrive via besked eller til info@lunnaglaivnd.dk eller ring til Lunna på tlf. 60693638.