Personlig udvikling og spirituel vækst

Lunna har været nysgerrig på mennesker og dyrene hele livet. Dyrene har været der hvor Lunna kunne være sig selv. Hun har redet siden hun var 7 år, da hun endelig fik lov af hendes mor, som red. Lunna glemmer aldrig det første møde med en hest i stalden hvor moren red. Da den stak sit store hoved ned til hende som 5 årig for at hilse på hende. Den ærefrygt og forelskelse der kom rullende igennem følelses systemet glemmer hun aldrig og har været betaget af heste lige siden.

Lunna har en medfødt psykologisk indsigt og har taget forskellige psykoterapeutiske uddannelser som hypnoterapeut og Bodymovement terapeut samt coaching og til Clairvoyant. Lunna er også Reikihealer mester og underviser.

Lunna`s sjæls passion er at bringe mennesker tilbage til deres indre natur i kontakt med sjælen hvor de kan forene sig med dyrene og naturen.

Lunna Glavind

Udtalelser

Maria udtaler efter modul 2 på hold 1 af sjælsintegrator uddannelsen:
Da jeg læste Lunnas beskrivelse af Sjæls integrator uddannelsen og fik talt med Lunna, var jeg helt sikker på at det var noget jeg ville. Også uden egentlig at vide hvad det var og hvad jeg ville bruge det til. Det føltes bare rigtigt.
Allerede nu var min rejse startet.
Op til første modul gjorde min krop sig klar og jeg tog spændt afsted.
Fra første øjeblik følte jeg mig i et trykt nærvær. At mine medkursister og jeg kunne åbne os trygt, da der er en accept og respekt af hinanden. Jeg bliver grebet af Lunnas legende tilgang, og jeg får lyst til at lege med.
Egentlig med få simple øvelser blev der på modul 1 sat en helt masse i gang i mig. Hvad er mine regler egentlig og hvilke er overhovedet vigtige?
Jeg tog hjem fra modul 1 med så meget lyst til at lære mere.
Der er startet en proces i mig, som arbejder, både når jeg aktivt arbejder med og i det ubevidste. Jeg mærker hvordan der sker både kropslige og indre forandringer i mig og at det påvirker mine omgivelser.
Op til modul 2 havde min krop igen gjort sig klar. Jeg havde glædet mig, både til at komme videre med Reiki 2, til at møde de andre igen og til at suge til mig af alt det spændende og givdige Lunna byder på.
Det var enormt berigende at mødes igen og opleve hvilken forandring vi alle er i. Det blev endnu en meget intens og givdig dag, hvor der både blev arbejdet med Reiki, lavet dybe meditationer, hvor der for mig faldt noget på plads inde i og hvor vi lavede telepati øvelser, hvilket var nyt for mig. Det gav et boost til min nysgerrighed efter mere. Jeg tog fra modul 2 godt fyldt op med lyst til at arbejde videre og lære mig selv bedre at kende, at lade min sjæl fylde og blive mere bevidst om mit ego. Jeg tog så meget med mig og har efterfølgende øvet mig på både dyr og mennesker med healing. Jeg finder det så spændende at opleve at jeg kan og at det i virkeligheden er så simpelt. Samtidig oplever jeg også, at det er hårdt arbejde, at se på det jeg har med i min rygsæk. Det er dejligt, at det helt af sig selv kommer i afmålte doser, som jeg kan rumme. Følelsen af at være på en god vej i livet vokser og jeg oplever mere boblende glæde, som jeg vil have mere af.
Modul 2 gav mig også en mere rank ryg, som jeg gå ud i verden med. Min oplevelse og viden om at jeg har støtte fra moder jord og et kærligt univers, gør det trygt for mig at gå ud i verden.
Jeg synes det er så spændende hvad hele det år med sjæls integrator uddannelses kan bringe. Jeg giver samtidig slip i det og øver mig i at være i nuet, så jeg er åben for de veje der åbnes. Det er også en spændende proces, for her dukker nye veje op, som jeg ikke selv kunne have fundet i min kontrol.

De kærligste hilsner fra Maria.

Maria

Jeg kan fuldhjertet anbefale AwakenMinds uddannelse indenfor Reiki Healing og Telepati med dyr. Uddannelsen er struktureret og sammenstøbt, så man kommer ind på alle de vigtige områder indenfor dyrepsykologi, kommunikation og den personlige selvudfoldelse, som faktisk er kernen i hele dette fag. Jeg har i flere år arbejdet med hunde og ejere ud fra en naturvidenskabelig tilgang gennem træning og adfærdsterapi, så for mig har det været udfordrende og horisontudviklende pludselig at skulle se tingene og disses årsager fra en ny og ukendt vinkel. Men det har virkelig givet mig et ekstra og mere dybdegående apparat at hjælpe dyrene og deres mennesker med. Tak skal I have for de nødvendige spark, I har givet mig for at få mig ud af hamsterhjulet og træde frem, som den jeg er, og med det jeg kan.

Lene Borggaard KristiansenHundetræner og dyreadfærdsterapeut - www.hundogadfærd.dk

Da jeg valgte at starte på denne uddannelse, havde jeg ikke de store forventninger til mig selv, min formåen eller hvordan min udvikling ville være. Jeg var meget bange og langt fra der, hvor jeg gerne ville være eller hvem jeg gerne ville være.
Men der var noget i mig der sagde, at jeg skulle starte på uddannelsen ligegyldigt, hvor stor min frygt nu var.
Uddannelsen er noget af det bedste, der er sket for mig og min personlige udvikling. Der har været plads til alle under kurserne ligegyldigt hvor, man nu har været i sig selv.
Derudover har jeg, igennem hele forløbet, haft coaching timer ved Lucasz, som har givet mig et ekstra skub i min udvikling og disse samtaler vil jeg aldrig have været foruden.
Jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg startede og jeg vil til enhver tid tage en uddannelse hos Luna og Lucasz.

Kia Koch Nielsen

Jeg anbefaler lunna og Lucasz 1 årig telepati og healing uddannelse, som også ligger stor vægt på selvudvikling sammen med andre fantastiske medstuderende. Lunna og Lucasz er meget passioneret i deres undervisning og de gør alt hvad de kan for at udvikle dig og altid klar til at hjælpe dig på vej, også udenfor undervisningen. Du for alle de værktøjer du skal bruge til at blive rigtigt dygtig og professionel indenfor faget. Jeg personligt har gjort ting jeg aldrig troede jeg kunne, fået øje på evner jeg ikke vidste jeg besad og udviklet mig til et mere lykkeligt og klogere menneske. Jeg er Lunna og Lucasz dybt taknemmelig og anbefaler alle og enhver som har den mindste lyst til at træde ind i deres forunderlige verden sammen med dyrene. Vil love når man først går i gang, er der ingen vej tilbage, det er med fuld fart mod en bedre verden.

Josephiine Larsen

Det er helt klat det bedste jeg har givet mig selv i årevis.

Pia

Jeg er så dybt taknemmelig og glad for det forbedret forhold jeg har fået til min hest men også til min familie efter at Lunna var medie for min hest, aldrig havde jeg selv set at det var mig og min gamle bagage som var årsagen til hans voldsomme adfærd, spooky men fedt at det er blevet løst.

Dorthe JensenKarrebæksminde

I stedet for at gå hos en der kan hjælpe mig med at arbejde med mig selv så jeg kan være glad og lytte til mig så bruger jeg at ringe jævnligt til Luna og få vent tingene samt redskaber til at arbejde videre på min spirituelle vej. Det er nemt at sende en sms og få en tid når jeg er brændt fast i mig eget spin.

Tina VinkelJylland

Kære Luna. Som jeg også nævnte lidt da vi snakkede sammen efter du havde talt med Store, så var jeg jo skeptisk- det er jeg for så vidt stadig.. MEN…
Du videregav at jeg skulle stoppe med at bekymre mig og med at gøre min hest syg og at han ikke fejlede noget som sådan ud over ømhed, stivhed og et behov for at komme i form.. du sagde også at du troede at vi snart ville være tilbage på stævnebanerne- det syntes jeg lød for godt til at være sandt..
Efter du talte med Store og fjernhealede ham, så er det bare kun gået fremad. Han er så godt gående nu og han er så glad og sprudlende. Jeg kan slet ikke kende ham og det er fantastisk! Den hest jeg før skulle drive fremad, prøver jeg nu at slappe af og jeg sidder og siger prrr hele tiden- simpelthen fordi han er så glad og på! Og der er bestemt ikke noget, ud over vintervejret til tider, der holder os tilbage fra at ramme stævnebanerne til hver en tid. Så tusind tak – for hvad end du gjorde!

Alexandra

Da jeg startede på uddannelsen var jeg usikker på min kunnen, på mine evner og tvivlede på mig selv.Men allerede på dag 1., formåede Luna, på sin kærlige og professionelle facon, at styrke os alle i troen på os selv. Sammen med Lucasz er de to et stærkt par, der bringer masser energi til rejsen.
Det har været en rejse, med en fantastisk udvikling. Hver eneste weekend er fuld af viden og oplevelser med undervisning, øvelser med hinanden og dyrerne. Masser af grin og ærlighed i en tryg og varm atmosfære, hvor Luna og Lucasz favner os alle.
Jeg er ikke mere i tvivl på min kunnen, hvad jeg er evig taknemmelig for, at Luna og Lucasz har hjulpet mig med at se.

Kærligst SiffElev på uddannelsen Dyretelepati & Healing 2018-19