Terapi & Reiki healing

Få hjælp til at leve et værdigt liv, det er din ret! 

Med forskellige terapi former, alt efter det som fylder, hjælper Lunna dig til at finde ind til dit naturlige selv, hvor du finder styrken ved at stå ved dig selv.

De fleste må på et tidspunkt have hjælp til at rydde op i deprimerende,  giftige tanker og begrænsende overbevisninger. Vi har brug for indsigt og støtte til at forløse de ting, vi ikke har haft mulighed for at bearbejde tidligere i livet. Tit har vi ikke haft, de redskaber vi havde brug for, i en given situation og må gemme det i sindet/kroppen til senere hvor det så begynder at fylde når det er tid. Vi kan kun det vi har lært og det er de færreste som har lært at tage ansvar for sig selv, være kærlig over for sig selv i tanke og handling. De fleste har ikke lært at lytte til hjertet og handle ud fra det men tvært imod gjort som den ydre verden dikterede. I terapi får du redskaber, plads og støtte til at gå igennem det og lære nye måder at være på.

Det forgår i vores stemningsfyldte lokale men kan også gøres over telefon. Lunna har stor erfaring inden for fobier, lavt selvværd, manglende selvtillid, særligt sensitiv, spiseforstyrrelse, angst og overgreb. Det må forventes at indgå i et forløb på minimum 3 gange. Første gang er mindst 2 timer.

Hvis det ønskes afsluttes hver session med healing, det kan være på en briks eller en stol. Reiki healing er en unik støtte til en proces i personlig udvikling, det forløser blokeringer, følelser, støtter og er sundhedsfremmende.

Nyhed! Rytter BMT

Har du hest og er rytter(ikke nødvendigt) men i kontakt med din hest?

Har du indset, at din hest spejler dig og at alt hvad du gemmer i dit ubevidste og kroppen, sætter sig i din hest? Når du arbejder med dig selv og din krop til forløsning, får du det jo selv bedre men det gør din hest også 🙂

Her får du terapi til forløsning ,af af de ting som sætter sig i din hest.  Behandle dig selv i stedet for hesten men med hesten som hjælper. Det forgår i min praksis i Skanderborg eller online, hvor du har billeder med af hesten. Ud over Body movement terapi bruger jeg mine evner som telepat og clairvoyant se mere under Rytter BMT HER

 

Lunna er uddannet i forskellige psykoterapeutiske processer, hypnoterapeut og Body movement terapeut(psykoterapeutisk bevægelses terapi) desuden har Lunna en medfødt psykologisk indsigt, som gør at hun kan se psykologien i alt, samtidig med at hendes klarsyn altid er med hende. Det giver dig, at du er rummet og støttet hele vejen rundt. Det er effektivt og giver resultat fra gang til gang. Reikihealing er med til at støtte for forløse i processen.

Vil du vide mere?

Priser

pr. time: 750 kr.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.
Afbud
Ved udeblivelse opkræves 100% af prisen.
Ved afbud inden for 12 timer opkræves gebyr på 200 kr.

Information

Aftale kan enten bestilles her eller via sms til 60693638.
Fysiske sessioner foregår Tåningvej 25, 8660 Skanderborg.