Rytter udvikling

Rytter udvikling er forskellige terapi former til ryttere hvor hesten er med i terapien.

Mange heste får behandling for hvor årsagen er rytteren, så hvorfor ikke tage det ved roden i stedet for at behandle virkningen?

Dette er en helhedsbehandling for dig og din hest.
Mennesker lære ikke fra start i livet at håndtere følelser, betydninger og traumer, derfor sætter det dig i kroppen som skævheder, stivhed og spændinger. De skævheder og spændinger går direkte i hesten, når vi sidder på dem, ja de kan faktisk også vise det uden at vi sidder på dem, er vi opmærksomme, kan de vise det ved, at vi bare går foran dem.

Som rytter sætter du dig i sadlen med hele dit nervesystem, følelsesliv og tanke larm. Du sætter dig på hesten solar plexus som jo er stedet for nervøsitet angst osv.

Jeg har f.eks. hjulpet en hel del med ride angst med denne terapi form og det smukke er, at når hesten får lov at lette sit hjerte og være med til at hjælpe rytter/ejer så ændre den adfærd med det samme.

En klient sender mig en video og udtaler:

“Jeg mærker en klar ændring og bedring hos både min hest og mig- og allerede efter 2 sessioner er jeg blevet meget mere afslappet omkring min hest.

Så for første gang i 1 1/2 år – red jeg på vej igen igår😁

Et eksempel fra min egen hest, Kasper. Jeg havde en tendens til at løfte højre skulder og sænke den venstre, hvilket gjorde at han væltede indad på venstre volte. Imens jeg trænede bevidsthed og gik ind i det, som havde gemt sig i mine skulder, gik jeg rundt på hovslaget i ride huset sammen med Kasper. Han gik bagved mig og når jeg røg ned i min venstre skulder, så gik han ind mod midten, når jeg rettede mig op, gik han tilbage bagved mig. Han viste mig hvor jeg var og hjalp mig med at bevidstgøre mig om mine skuldre. I dag er jeg lige. Der har været mange andre situationer hvor jeg har måttet tage det tilbage, han viser sig med sin krop og adfærd og få det løst i min krop.

Det vil jeg også gerne hjælpe dig med, både for dig men også for din hests velvære og mulighed for at præsterer.

I terapien arbejder vi med det som fylder og larmer hos dig og i din krop eller det som din hest viser med adfærd, skader og sygdom. Under terapien er  din hest med på sidelinjen, via et billede eller i stalden, hvor jeg taler med den. Ud over at være din terapeut så bruger jeg også mine telepatiske og clairvoyante evner. Det er en mere aktiv form for terapi end kognitivt hvor man bare sidder og taler, vi bruger mere bevægelse.

” Jeg er den eneste i Danmark der tilbyder denne helheds behandling som jeg selv har udviklet “

En session vare 1 til 2 timer.

  • Det kan forgå i mit klinik lokale i stalden eller via  google meet, der er mange måder at mødes online.
  • Jeg køre ud mod kørsel, her kan det betale sig at få flere med og dele kørslen.
  • Jeg deler ud af træningsmuligheder både for dig og din hest.
  • Du kan få undervisning imens du rider til bedre samarbejde

Vil du vide mere?

Priser

prisen 700 kr. pr. time.
Afbud
Inden for 12 timer af talt tid opkræves 50 % af prisen.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.

Information

Book tid til en gratis for samtale nedenfor
Fysiske sessioner foregår i hos Awaken Mind Tåningvej 25 8660 Skanderborg.