Sjæls integration med healing, clairvoyance og terapi.

Sæt din sjæl fri, i dig!

Synes du livet er op af bakke og gerne vil have hjælp, så kan det være sjæls integration du har brug for.

Sjæls integration er en kombineret session med healing, psykoterapi, coaching og clairvoyance. Terapien kan være hypnoterapi eller body movement terapi alt efter hvad du har brug for. Det vigtigste er at du får din sjæl sat fri til at lede dit liv, frem for egoets ide om overlevelse. Når bekymringer, angst, tankemylder og en krop der smerter fylder er der ikke plads til sjælens lys, styrke og kærlighed til at komme igennem. Det får du hjælp til her.

Heste kan noget helt unikt, derfor er det også muligt at en session kan være heste terapi. Kasper er en stor Oldenborg hest og det kan være svært at beskrive hvad det er han gør, men det har en effekt som kan mærkes i krop og sind. Han hjælper til at komme ned i kroppen og være med sig selv og frigive det som larmer i systemet. Han fortæller hvad det er vigtigt at have fokus på for at udvikle sig og blive hel som menneske.

Det er en effektiv og unik måde at arbejde med leder udvikling. For at lede andre må du kunne lede dig selv, og det gerne fra det stærkeste og kærligste sted inde i dig. Jo mere du kommer fra rette sted i dig jo bedre en leder vil du helt automatisk være. Du bliver mere autentisk, ægte og en stærk støtte. Generelt bruger jeg mine klarsynsevner og medieskab til udvikling og til at hjælpe andre med at integrere sjælen og selv lytte. Jeg fortæller dig ikke hvad du skal gøre med dit liv og hvad der er rigtig og forkert for dig.

Det kan også være at du selv har et dyr som vi kan tage med i hjælpen til dig og din sjælsintegration.

Dit emne til en session kan være hvad som helst, angst, Ptsd, depression, fysiske smerter, ked af det, personlig udvikling, oversensitiv, ubalance, traumer, hjerteåbning m.m.

En Session foregår Tåningvej 25 i Skanderborg eller via Zoom.

Fjernhealing kan bestilles online eller ved at skrive til mig, der vil jeg gerne have et nyt billede af dig. Vi aftaler et tidspunkt hvor du kan lægge dig og slappe af, når jeg er færdig med at heale ringer jeg dig op og hvor vi har en kort samtale om healingen og budskab til at komme videre. Her kan et dyr også være med i healingen.

Vil du vide mere så bestil en tid til en gratis for samtale.

Vil du vide mere?

Priser

Sjælsintegration session
1200 kr. pr.session
køb 3 x 3200 kr.
Fjernhealing 850 kr.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.
Afbud
Ved udeblivelse opkræves 75% af prisen
Ved afbud inden for 12 timer opkræves gebyr på 200 kr.

Information

Aftale kan enten bestilles her eller via sms til 60693638.