Heste terapi

Heste terapi med Kasper.

Heste kan noget helt unikt, nogle kan endnu mere end det. Kasper er en stor Oldenborg hest som hører til den sidste kategori og det kan være svært at beskrive hvad det er han gør, men det har en effekt som kan mærkes i krop og sind. Han hjælper til at komme ned i kroppen og være med sig selv og frigive det som larmer i systemet. Han fortæller hvad det er vigtigt at have fokus på for at udvikle sig og blive hel som menneske.

Kasper er meget kraftfuld og giver et kæmpe skud energi til healing og mulighed for at se tingene i et lysere perspektiv. Han giver et løft og giver en mulighed for at mærke kærligheden og helheden.

Det er en effektiv og unik måde at arbejde med leder udvikling. For at lede andre må du kunne lede dig selv, og det gerne fra det stærkeste og kærligste sted inde i dig. Jo mere du kommer fra rette sted i dig jo bedre en leder vil du helt automatisk være. Du bliver mere autentisk, ægte og en stærk støtte.

Udover at have hesten Kasper der arbejder med dig, så er jeg med som psykoterapeut og coach alt efter hvad der er brug for. Jeg bruger mine evner som clairvoyant og telepatør sammen med at være din terapeut. Jeg er din tolk for Kasper samtidig med at jeg støtter dig i din proces.

Dit emne til en session kan være hvad som helst, angst, Ptsd, depression, fysiske smerter, ked af det, personlig udvikling, oversensitiv, ubalance, traumer, hjerteåbning m.m.

En Session foregår Tåningvej 25 i Skanderborg.

Vil du vide mere så bestil en tid til en gratis forsamtale.

Vil du vide mere?

Priser

Heste terapi session
1500 kr. 1 session 5 x 6800 kr.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.
Afbud
Ved udeblivelse opkræves 75% af prisen
Ved afbud inden for 12 timer opkræves gebyr på 200 kr.

Information

Aftale kan enten bestilles her eller via sms til 60693638.