Viser dit dyr dig en adfærd som du ikke forstår og ikke ved hvad du skal gøre med?

Find ud af hvad dit dyr har på hjertet.

Flere og flere får hunde og det kan være en stor opgave, som kan være svær at magte. Det kan være at den gør meget, virker aggressiv, har meget tit dårlig mave og vil ikke være alene hjemme.

For en hesteejer kan det være manglende samarbejde og nærhed. Måske den ikke vil stå stille når rytter stiger op og gerne vil af med rytter hurtigt igen. Det kan være at den stikker af på tur eller modsat manglende fremaddrift. Den virker nervøs, deprimeret eller voldsom. Den tit får skader og sygdom.

Heste og hunde er flokdyr og reagere altid når de bliver solgt eller omplaceret. Der kan det være rigtig godt med en forventnings afstemning og indsigt i personlighed. Dyret har brug for at vide hvad der skal ske. Healing er en meget stor hjælpende hånd i denne proces. Dyr har tit brug for at få renset deres nervesystem oven på en flytning.

I nogle tilfælde er en session nok men andre tilfælde er det et forløb hvor vi arbejder sammen om at styrke forholdet og her kommer Rytter BMT ind.

Du er altid velkommen til at optage sessionerne på din telefon.

I enhver session bruger jeg telepati og Reikihealing til dyret. Med ejer vil jeg bruge mine clairvoyante evner sammen med psykoterapi og coaching metoder. Du får konkrete redskaber og metoder til at arbejder videre med dig selv og dit dyr. Mit speciale er adfærd, relation, spejl og healing. Et dyr har sjældent en adfærd, som ikke er et signal til ejer om et ønske af en ændring.

Ved billede sessioner sender du mig et nyt og tydeligt billede af dyret hvor jeg kan se ansigt og hele kroppen. Dine udfordringer og spørgsmål. Vi aftaler en tid over telefon eller zoom/messenger hvor du får alle svar og det terapeutiske. Jeg har kontakt med dyret under hele samtalen. Dyrets personlighed og hvad det ellers vil fortælle dig, kommer helt automatisk. Healing er med i sessionen.

Sådan foregår en session

Sessionen starter med at du kort fortæller mig hvad du oplever imens at jeg og dyret lytter, derefter levere jeg dyrets side af historien. Dyret modtager healing imens og efterfølgende. Du kan stille alle de spørgsmål som du har. Jeg samler det hele og vi går i dybden med det, som det virkelig handler om og får det forløst. Her må du være indstillet på, at det også kommer til at handle om dig. Du vil modtage redskaber til at arbejde videre med tingene. 

En session kan foregå fysisk hvor jeg kommer til dig eller som billede session. En billede session kan være skriftligt men jeg foretrækker at levere budskabet via telefon eller zoom/Messenger da der altid kommer noget ekstra. Her har du sendt mig et billede af dyret, inden den tid vi aftaler at tale sammen.

Der er så mange årsager, til at dyrene ændre adfærd, at vi lige så godt kan spørge dem hvorfor. Det kan være gamle traumer, maden, smerter, anderledes træning, at den ikke var klar til at blive solgt m.m. den gerne vil gøre opmærksom på. De respondere med det samme på healing, de elsker det. I de fleste tilfælde vil de gerne gøre ejer opmærksom på deres, usunde tanker og følelser. Dyrene spotter alt, i vores ubevidste og vil gerne hjælpe os, til at lære at der er en anden vej.

Ryttere er som de fleste mennesker, de har skævheder og spændinger i deres krop. Det vil altid forplante sig ned i hesten og den vil med tid reagere på det. I samarbejde med hesten og Lunna kan du forløse disse skævheder og spændinger. Din hest vil være dig evigt taknemlig.

Det fantastiske er, at når dyrene bliver lyttet til ændre de sig. Når vi tager vores ansvar hjem og begynder at arbejde med os selv, så slipper dyrene og bliver sig selv, glade og støttende i vores proces.

Vil du vide mere?

Priser

Dyre session: 1800 kr. (ekskl. kørsel)
Billede session Via messenger eller Zoom: 1200 kr.
Fjernhealing: 850 kr.
Afbud
Inden for 12 timer af talt tid opkræves 50 % af prisen.
Betaling
MobilePay: 99396.
Kontooverførsel: 3409 12646097.

Information

Book tid
Du kan bestille tid online hvor du også kan bestille en gratis samtale for at høre om jeg kan hjælpe dig. Se mere her.
Zoom
Live sessioner foregår på Zoom. Download Zoom her