Lunnas profil

Lunna har en stor passion for at bringe mennesker sammen med dyrene og naturen til helhed, hvor de er i kontakt med deres naturlige selv og kan leve derfra, uden styring af gamle mønstre og ydre verden. Hun har en ild som aldrig slukkes, for at hjælpe heste og deres ejere/rytter til at finde hinanden i en gensidig forståelse og samarbejde. Hun har siden marts 2009 drevet egen virksomhed med 1:1 sessioner, kurser, foredrag og uddannelser inden for emnet at vende kaos til fred. Lunna har de sidste 30 år arbejde med sig selv til fred i sind og krop, et mål Lunna satte sig tidligt i livet af ville opnå. En medfødt naturlig psykologisk indsigt som Lunna bruger i sit arbejde, har også været med til at have modet til at kigge dybere på barndomstraumer og få dem forløst. Ægte tilgivelse har Lunna lært igennem Et kursus i mirakler som hun har studeret siden 2010. Telepati og kommunikation med dyr, er en naturlig evne for Lunna som hun har brugt hele livet og taget med ind i sin forretning. Lunna elsker livet og dets finurligheder, dyrene og naturen og sporten er spring og jagt ridning på hesten Kasper som også er med i forretningen ved at hjælpe elever med telepati og heste terapi.

Af uddannelser og kurser har Lunna igennem årene samlet sammen til Psykoterapeut, gestaltterapi, Nlp praktisér, NGH hypnoterapeut, Body movement terapeut, Enneagrammet, Reiki healer mester og underviser, Clairvoyant og medie, meditation.

Lunna lægger mærke til alt det de fleste ikke ser og kan derfor byde ind med nye vinkler.

Clairvoyance tilbydes som udviklings samtale enten over telefonen eller i mit stemningsfyldte lokale.

Dyre telepati med healing og clairvoyance hvor dit dyr får lettet hjertet og du får indblik i dit dyrs verden.

Lunna har flere psykoterapeutiske terapeutiske uddannelser og er Reiki mester og en kraftfuld healer. Her kan du få hjælp til dine psykologiske problemer. Psykologiske problemer løses igennem terapi healing og bevidsthed og spiritualitet.

Lunna tilbyder

Dyretelepati-healing

Viser dit dyr dig en adfærd som du ikke forstår?

Får den gentagen skader og sygdom?

Heste terapi

Healing og terapi og lederskabs træning med hesten Kasper og Lunna som assistent.

Rytter udvikling

Med terapi-coaching-clairvoyance-telepati udvikler du dig med din hest som makker.

Sjæls integration

Sæt din sjæl fri, i dig og få et værdigt liv, det er din ret ♥