Lunna Glavind holder denne aften et gratis foredrag.

Dette online foredrag vil give dig et lille peak af den kæmpe kraft og kærlighed som venter på at du invitere den indenfor. Vi har alle en sjæl men de fleste lever efter egoet og de regler og kasser som passer ind i verden men som sjældent passer til kroppen og hjertet. Sjælen vil noget andet og også derfor den er blevet sat på stand by, fordi vi tror at den ikke passer ind men det kan den sagtens selv om det vil ændre nogle ting i dit liv, så er det ting som du har gået og sukket efter i de sidste mange år, du vidste bare ikke at det var det. ALT det vi længes efter er inden i vores eget energi felt, ikke ude i den ydre verden som mange tror. Vi kommer omkring hvordan dyrene omkring os på smukkeste vis kan hjælpe, det vil de SÅ gerne.

Jeg har valgt at holde foredraget via zoom så jeg har bedre kontakt med deltagerene og derfor du skal melde dig til, så du får et link på dagen.

Der vil være en guidet meditation undervejs og jeg vil kanalisere budskaber til jer som deltager. Der bliver også rig mulighed for at stille spørgsmål. Jeg elsker spørgsmål så de er meget velkomne.

Det er ganske gratis og når du opretter dig så sæt kryds i ja til nyhedsbrev, hvor jeg begynder at dele noget mere ud at enkle tips til sjæls bevidsthed. Jeg passer rigtig godt på dine info og sælger dem ikke videre og du bliver heller i spammet i din indbakke, det bliver ca. 1 gang om måneden.

Jeg glæder mig helt vildt til at se dig.

Kærligst Lunna Glavind

Information

Foredragsholder
Lunna Glavind 
Lokation online zoom, du modtager link på foredragsdagen
Dato/tid d.25 oktober 2023 kl.19.30-21.00

For spørgsmål er du velkommen til at skrive via besked eller til lglavind@outlook.dk eller ring til Lunna på tlf. 60693638.