Når livet handler om at undgå smerte bliver det smertefuldt

7. juni 2020
dyretelepati lunna glavind

Når livet handler om at undgå smerte bliver det smertefuldt.
Vidste du, at hvis du nær studere dine mønstre og reaktioner så vil du opdage at de handler om at undgå smerte også selv om det er en smerte vi holder fast i, men det gør vi fordi vi har bildt os selv ind at den er mindre end den smerte vi prøver at undgå. Jeg har i de sidste 30 år nær studeret mig selv om alle omkring mig inkl. En hel del klienter og det er tydeligt hvordan vi kringler os rundt om den varme grød for ikke at brænde os og slet ikke opdager at den er blevet kold. Med det mener jeg at følelserne og nedgørende tanker er kølnet og stagnere i kroppen og i vores sind.

Det foregår helt automatisk/ubevidst. Når vi lige synes vi skal hygge os med noget lækkert eller kan da spise noget mere end jeg har brug for når nu det smager så godt. Træning fordi man ikke kan sidde stille som bliver til en manisk træning og ekstrem meget fokus på kroppen. Ekstrem meget fokus på kroppen i hvordan den ser ud sårer vores sjæl da den er sat ud af spillet. Jeg har set mange, i verdens øjne, smukke kroppe hvor der sidder en dybt såret person ind bagved. Alkohol, rygning, sukker, hvede og fed mad. Fede animalske produkter Og meget andet men det er det vi hører mest om som vi godt ved er afhængigheder men ved du at alt afhængighed er for at undgå smerte?

Vidste du angst, depression, stress, fysisk smerte er for at undgå smerte?

Vidste du at de relationer vi laver og holder tæt til os, er for at de skal hjælpe os med at undgå smerte? Det gælder også de dyr vi har omkring os som tit er genstand for vores projektioner. Vi stikker af ligesom dyrene også gør. Når en hest har smerte vil den også rent instinktivt prøve at komme væk fra den.

Den dybeste smerte inde bag alle lagene er skyld, skylden over at have forvoldt smerte. Smerten vi så i mors eller fars frustreret ansigtsudtryk når vi ikke lige var som forventet, vi kunne ikke gøre dem glade. Vi tager den til os som en bold der er kastet og føler os skyldige, derefter kaster vi den tilbage med et skrål at det er mor og far der er de skyldige for de har ikke sørget for at vi er glade. Følelsen og ideen om skyld er den første virkelige smerte der sætter sig i vores system og den er så ubehagelig at vi vil gøre alt for at undgå den, vi opdager bare ikke at vi dermed bare laver mere smerte. Den er egentlig modstand på at lade livets forskellige udtryk flyde frit i en accept af at alt forandre sig hele tiden. Glæde er en indre tilstand som intet har med den ydre verden at gøre. Vi kan fortælle de vildeste og grumme historier for ikke selv at have bolden. Vi laver regler på regler for hvordan noget det skal være for at kunne være lykkelig, altså for at undgå smerte. Vi laver en helt ny persona for at vise verden at vi er succesfulde, stærke, kloge, dygtige, bekymret, omsorgsfulde, voksne som har styr på livet og alle afhængigheder for at holde følelserne i takt så de ikke løber af med os. Skylden er blevet til vrede, angst, depressive selvsaboterende tanker om ikke at være god nok, ikke kunne gøre det godt nok, tvivl på retten til livet og sorg. Sorgen over at have mistet kontakten til os selv, den som vi startede med at være inden vi troede vi skulle være anderledes for at passe ind i verden.

Mange har fulgt opskriften på det lykkelige liv med ægteskab, børn, karriere og alt hvad det dertil høre at materialisme og de er stadig ikke lykkelige og smerten er der stadig.

Det er som et spil ludo hvor man et slået hjem, hjem til start med alle brikker inde og følelsen af ikke at nå at blive færdig får tag i en. Men i livets spil er der ikke nogen mållinje, kun at blive bevidst om at der er en anden måde, der en anden vej. Dit naturlige selv sidder inde bagved og venter i kærlighed på at du vender blikket ind ad og at i sammen går baglæns igennem de barrierer du har lavet for at undgå smerten, som du nu kan se i øjnene og finde ud af at den smerte der er tilbage, det er den sorg over at miste dig selv, til noget som ikke er virkeligt mere. Hvad nogen sagde eller gjorde tidligere har ingen betydning men det som du har fået det til at betyde om dig og for dig er det som smerten handler om. Det er ideer og tanker om dig selv som er nedgørende, skyld og følelser som må have din opmærksomhed et øjeblik.

Derfor hjælper det ikke at gå på kur hvis du vil holde op med at spise smerten væk eller træne endnu mere eller smide relationer ud fordi de er nogle idioter eller dyrene er umulige så skiller sig af med dem eller fixe den ydre verden for vi er nødt til at stille spørgsmål og være nysgerrig på den smerte som kalder på opmærksomhed. Det kræver hjælp og jeg har ikke nødt nogle endnu som kunne klare det selv inklusiv mig selv. Det er det personlig udvikling handler om og bevidstgørelse af den smukke spirituelle indre verden.

Der er i dag så meget hjælp at få, det vi kan hjælpe med i Awaken Mind er vores udbud af uddannelser og kurser eller enkelt forløb med Lucasz eller mig. Vi har endda lige udbudt en helt ny uddannelse til at frigøre dit naturlige liv.

I kærlighed

Luna Glavind

Fra smerte til smil*